Handelsbetingelser

   

Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

Juridisk navn Hila Design
Organisationsform: Enkeltmandsfirma
CVR-nr.37297763
Adresse :Ballevej 5 8560 Kolind
E-mailadresse: mail@hila.dk
Telefonnummer :2572 3472

 

For at handle hos Hila design skal du være fyldt 18 år. Hvis du er under 18 år skal du have dine forældres samtykke.


Betaling:

 

Hila design modtager betaling med dankort, visa dankort, mobilepay.

Ved bankoverførelse skal denne ske til Sparekassen Kronjylland

Reg nr : 9331  Kontonummer : 3325652364

Ved bankoverførsel, mobilepay er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen

 Husk altid ordrenummer på din overførsel.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering:

Levering vil alt efter lagerstatus, ske indenfor 3 til 5 hverdage efter betaling , dog vil varer fra fjernlager tage fra 4 til 7 dage.

Hila design bestræber sig på altid, at have de mest populære produkter på lager 

Hila Design.dk leverer med PostNord og GLS til pakkeshops.

Prisen på GLS og PostNord pakker er afhængig af vægten.

Der leveres ikke til Sverige, Norge, Færøerne, Grønland uden forud aftale.
Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 25723472

 

 

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (mail@hila.dk . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)


Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 

 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Ballevej 5 8560 Kolind
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.: Ballevej 5 8560 Kolind mod forudgående aftale på tlf. 25723472
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

Ballevej 5 8560 Kolind
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 Persondatapolitik:

Stk. 1. Logstatistik Logstatistik bruges på www.hila.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.hila.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.
Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mailadresse.
Personoplysningerne registreres hos Hila DeSign og opbevares af Smartweb.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, Salg og markedsføring, Administration og bogholderi .
Alle oplysninger vedr. kreditkort betalinger krypteres hos Dan Domain A/S.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger, herunder kreditkortnummer mv. på denne webside.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Som registreret hos Hila DeSign har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hila DeSign via e-mail.mail@hila.dk eller telefonisk 25723472

Hila design er et enkeltmandsfirma og ejes af Laila Sørensen, er startede 1 januar   2016.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Laila Sørensen Hila design. 

                            Handelsbetingelserne er senest opdateret den 01.04.2017